# Таблиця множення на 4 і 5

> Діти тренуються множити на 4 і 5, ділити як розподіляти порівну та множити на 1 і 0.

Source: https://olyclass.com/library/math-g2-times-4-5-uk/

- Subject: Математика
- Level: 2 клас
- Практика: 16
- Play it free on one screen (projector, TV or whiteboard): https://olyclass.com/library?play=math-g2-times-4-5-uk
- Copy and edit it: https://olyclass.com/library?copy=math-g2-times-4-5-uk
- Games it plays well in: [Дошка викликів](https://olyclass.com/uk/classroom-games/dare-board/), [Сходинки до призу](https://olyclass.com/uk/classroom-games/prize-climb/), [Дзвони у дзвін](https://olyclass.com/uk/classroom-games/ring-the-bell/), [Велика вода](https://olyclass.com/uk/classroom-games/high-water/)

## Питання

1. Скільки буде 4 × 3? (12 / 16 / 7 / 9)
   Answer: 12
2. Скільки буде 4 × 6? (20 / 22 / 24 / 28)
   Answer: 24
3. У машини 4 колеса. Скільки коліс у 5 таких машин? (16 / 20 / 25 / 9)
   Answer: 20
4. 4 × 8 = 32
   Answer: Правда
5. Скільки буде 5 × 7? (30 / 32 / 35 / 40)
   Answer: 35
6. Скільки пальців на 4 руках, якщо на кожній по 5 пальців? (16 / 20 / 25 / 9)
   Answer: 20
7. Яке число пропущено: 5 × ? = 45? (10 / 7 / 8 / 9)
   Answer: 9
8. Скільки буде 5 × 10?
   Answer: 50
9. 20 яблук роздали порівну 4 дітям. Скільки яблук отримала кожна дитина? (16 / 4 / 5 / 6)
   Answer: 5
10. Якщо 30 поділити на 5, вийде 7.
   Answer: Неправда
11. Скільки буде 36 : 4? (10 / 32 / 8 / 9)
   Answer: 9
12. Скільки буде 40 : 5?
   Answer: 8
13. Скільки буде 7 × 1? (0 / 1 / 7 / 8)
   Answer: 7
14. Скільки буде 0 × 9? (0 / 1 / 10 / 9)
   Answer: 0
15. Якщо будь-яке число помножити на 0, завжди вийде 0.
   Answer: Правда
16. Скільки буде 0 : 5?
   Answer: 0
